HTML

házilag amit csak lehet

Merjünk nagyot álmodni! Energia, fűtés, üzemanyag, műhely, hobbi, ház, kert, egészség, minden problémára van megoldás. Mi van ha azt mondom, hogy sok probléma megoldására nem kell horribilis összegeket költeni, mert van más megoldás, amit egy kis ügyességgel házilag is el lehet készíteni. Ezeket a megoldásokat szeretném én bemutatni. Kellemes olvasást!

Friss topikok

  • hazilag: @Stephani Mihály: Keves Mihály! Egy időbe nekem is eszembe jutott ez a megoldás, de ezt egyálta... (2012.12.07. 14:11) Köszörű Körfűrész házilag
  • fako: Jó kis oldal ez.Csak kicsit még fejleszteni kellene:)Ha kell segítség van pár anyagom amit fel leh... (2012.04.11. 21:50) Kezdjük el!

Linkblog

Archívum

Kezdjük el!

2011.01.02. 19:47 hazilag

Hát hogyan is kéne kezdeni egy blog megírását? Őszintén mondhatom, hogy fogalmam sincs. Nem vagyok sem író, sem gyakorlott blogger. Életemben most először próbálkozom hasonlóval. Egyetlen célom van. Szeretném, hogy ha azok az emberek akik szántak időt arra, hogy végigolvassák a cikkeimet boldogan távozzanak, mert megtalálták azt az információt, amit eddig kerestek. Szeretnék segíteni és ezzel a saját ötleteimet és elképzeléseimet is népszerűsíteni.

Hogy miről fogok írni? Szeretnék egy kis ízelítőt adni, hogy mi is a hobbim. Sokan azt mondják, hogy a hobbinkkal pénzt lehet keresni. Biztos vagyok benne, hogy ez igaz, mert sok ember gazdagodott meg pusztán azzal, hogy vállalkozást indított a hobbijából. 

Hogy mi az én hobbim? Azt sajnos nem tudom megfogalmazni. Minden érdekel, ami a műszaki életbe előfordul. Szélgenerátorok, nap és levegő kollektorok, szerszámok, akvarisztika, alternatív energiával működő járművek, hajók építés, bármi amit egy ember a két kezével el tud készíteni.

Sajnos kevés anyagi tőkével rendelkezem, ami miatt sok ötletemet képtelen vagyok megvalósítani, de így talán eljut olyan emberekhez akiknek megvan a lehetőségük rá, hogy elkészítsék, és így talán ötleteim valóban megvalósulhatnak majd.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://skhazilag.blog.hu/api/trackback/id/tr782554916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fako 2012.04.11. 21:50:45

Jó kis oldal ez.Csak kicsit még fejleszteni kellene:)Ha kell segítség van pár anyagom amit fel lehetne tölteni és házilag meglehetne csinálni.Én is a barkácsolás szerelmese vagyok.Vannak gépeim komplett gépek.Egész jól felszerelt kis műhelyem.De valjuk meg jóérzés mikor az ember kimegy szól a zene megtervez valamit lassan megépíti és mikor működik az a sikerélmény is jó:)A köszörű építéshez azért annyit hozzá tennék hogy egy kis fordulat szám számolás nem árt.Mert minden köszörű kőnek van egy max fordulat amit elbír.ez kövek méretétől változik.ÉS ha ezt véletlen túl lépjük na akkor vannak gondok.
süti beállítások módosítása